fredag 29 februari 2008

Något på G

Blev medlem på åsiktstorget idag :) får se hur det går. Känner du dig sugen på att kolla in vad det är? www.asiktstorget.se
Skulle fixa en film som vi hade gjort... och lägga den på en DVD - skiva, men hela alltet tog typ väldigt mycket plats, så jag försökte få ner den på Blu - ray. Men, så klart. Så går det inte, den blir helt :S konstig, jag blev och är tokig! :O Jag får la tracka datan tills det går xD haha... ne, men leta efter problemet i alla fall.
Något nytt... Hm, jo jag har upptäckt att jag tycker om kaktusar. :)
Om någon frågar varför, så svarar jag: För att man kan kasta dem om någon hotar mig xP. Ne, men, jag har upptäckt det nu. =)
Scott Westerfeld som är en jättebra författare, med en helt cool egen stil, har börjat skriva en serie. Första boken heter "Ful". Serien handlar om en värld där alla blir opererade efter de har fylt 16 och blir helt perferkt snygga. En kille som ser fram emot det, träffar en tjej - som vill fly ut till vildmarken. Allt för att slippa bli opererad, men varför? Hon försöker få med sig Tally, som killen heter. Men han förstår inte... Vem vill inte bli snygg?
Alldeles för Snygg bok. :) Men det är ju Scott Westerfeld... bara namnet tvingar mig att läsa den boken, jag tvekade inte en sekund innan jag lånade boken, lita på Scott xD. Han har också skrivit "Ute Inne" och "Parasit".

Antingen i början på mars eller någon gång i april ska jag spela... konsert, fiol. Jag har också upptäckt att fiolen gör mitt liv mer spännande. :)
Snart är det dags att praoa... ska praoa i en affär, så att jag kan sommarjobba där sedan. Var där idag och de skrev på praolappen.
Men ska nog lägga mig nu xO ska upp tidigt imorgon...

Inga kommentarer: